PUNCTE INIMA

Ma numesc P.B., am 21 de ani si sunt din Romania.

Relatia mea cu Puncte Inima a inceput de 9 ani, am avut 12 ani cand am cunoscut Asociatia Puncte Inima, prima zi nu am inteles prea bine ca defapt cine sunt voluntarii si dece sunt in Romania, dar cu timp mi-am dat seama defapt ce este misiunea lor.Nu ne-am cunoacut prea bine dar viata lor de rugaciune si relatia lor cu prietenii din cartiere ma ajutat sa-mi schimb relatia si comportamentul fata de alte persoane. Acesti avand sau neavand probleme mici sau mari care era o bariera pentru a traii o viata decenta si nu ma refer din punct de vedere material ci spiritual sau o relatie de prietenie cu straini. M-a socat cand am vazut cat de mult conteaza o prietenie pentru copii cu cine nimeni nu vroia sa se inprieteneasca din cauza problemelor care aveau, dar pentru prietenii copiilor nu conteaza.De cand am cunoscut Puncte Inima am vrut sa fiu si eu ca ei, am vrut sa plec ca voluntar , dupa ce am terminat liceul mi-am luat inima in dinti si am decis sa plec.Am fost voluntar in Italia, Afragola (Napoli).

Pentru mine a foat o experienta de neuitat plin de bucurie si de speranta pentru viitorul omenirii.Un prieten bun si apropiat de Puncte Inima din Afragola odata a spus ca:

« Daca ar fii 2-3 mii de Puncte inima in lume sigur s-ar schimba lumea. »

Are mare dreptate in viecare oras ar trebuii sa fie pentru ca lumea are nevoie de consolare, iubire si atentie.Ceace face un voluntar donand o perioada din viata lui sau toata viata pentru cei care au nevoie este un dar de la Dumnezeu si noi fiind ca niste intermediari pentru a transmite iubire, speranta si vointa lui Dumnezeu.

Eu am invatat foarte mult din experienta asta ca asa pot sa dau mai departe si pot sa fiu si eu un « Puncte Inima » pentru cei care sunt in jurul meu.

Ca pe final as dorii sa spun ca cine crede in Dumnezeu si ii place viata aceasta ar trebuii sa ajute pentru ca ajutand pe altii fiind ca un Apostol pentru Isus.

Tot respectul! Si ma rog la Bunul Dumnezeu ca sa fie si in continuare vocatii si tineri dorind sa doneze!

P.B.